Aktuelt

Bilder til ngtrading.no

Resirkuleringen av Harrier er i gang

12.02.2020

Etter at rederiet Julia ble tatt for forsøk på ulovlig eksport av skipet Harrier til beaching i Pakistan, har Norsk Gjenvinning bistått med å eksportere skipet til lovlig opphugging i Tyrkia. Prosessen med å hugge opp og resirkulere skipet er nå i gang ved verftet Sök Denicillic i byen Aliaga.

Les mer ›

Avfall og kompetanse i Mali - vi bidrar !

03.02.2020

Som en del av prosjektet «Grønne jobber i Mali» har representanter fra Strømmestiftelsen, Returkraft, Innovasjon Norge og Norsk Gjenvinning nå vært på studietur i Malis hovedstad Bamako.

Les mer ›

Vi gir oss aldri på sikkerhet – NG som Trygg Trailer-bedrift

30.01.2020

Som stor transportbestiller er det viktig at Norsk Gjenvinning legger gode premisser for å gjennomføre en sikker transport av våre varer. Vi har nå inngått et samarbeid med Statens vegvesen for å gjør en aktiv innsats for å bedre sikkerhet på norske veger

Les mer ›

Svensk skatt på avfall innføres 1. april 2020 - nå må norske avfallsbesittere belage seg på det samme

30.01.2020

Det innføres en skatt på forbrenning av avfall fra 1 april 2020. Skatten er på 75,- pr tonn avfall. Denne skatten har i Sverige blitt lagt på forbrenningsanleggene, men skatten har blitt viderefakturert til forbruker/kunde. Det er naturlig, ettersom dette dreier seg om å stimulere til økt sortering i første ledd. Når skjer det samme i Norge.  

Les mer ›

Papirmarkedet faller som en stein

30.01.2020

Returpapirprisen er på et historisk lavt nivå og vi ser priser nå som ligger under det vi hadde på det verste under finanskrisen. Det er store lagre både av råvarer og ferdigvarer ved papirfabrikkene i Europa.

Les mer ›
Kaupang

Norsk Gjenvinning Downstream inngår avtale med Åmotfors Energi AB

29.01.2020

Norsk Gjenvinning Downstream (NGD) har inngått en langsiktig samarbeidsavtale om levering av avfallsbrensel til Åmotfors Energi AB (ÅE) i Sverige.

Les mer ›

Kaupang Markets AB vinner anbud for gjenvinning av gips

29.01.2020

Kaupang Markets AB starter året sterkt med å vinne anbudet for gjenvinning av gips hos Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö AB (ESEM).

Les mer ›

Norsk Gjenvinning Downstream og Norsk Gjenvinning M3 samles i ny divisjon

29.01.2020

Downstream og NGm3 er samlet i en felles divisjon. Selv om selskapene fortsetter som separate merkevarer (Downstream AS og NGm3 AS), er målet felles: Å skape lønnsomme effekter på tvers.

Les mer ›
Umbraco CMS Fra MarkedsPartner